Nieuws

Op deze pagina delen we de nieuwste ontwikkelingen met je over voedselveiligheid, desinfectie in de Foodbranche en aankomende events. Wil je op de hoogte blijven? Deze pagina wordt regelmatig geupdate met nieuwe artikelen.

  • Alle
  • Desinfectie
  • Nocotech
  • Uncategorized
Campylobacterbesmetting voorkomen - bacteriesoorten

Waarom zou je bacteriën verwijderen?

Over het algemeen kan gesteld worden dat het verwijderen van bacteriën essentieel is om de volksgezondheid te beschermen. Dit principe geldt voor verschillende sectoren, waaronder de voedingsindustrie, de

Lees verder »
Noordzee international Urk

Desinfectie tot op de kubieke millimeter

Desinfectie tot op de kubieke millimeter is essentieel voor visbedrijf Noordzee International.  Wars van hiërarchie, een voorkeur voor snel schakelen en een ondernemende familiementaliteit. Met deze ingrediënten maakte

Lees verder »

Geautomatiseerd desinfecteren

Geautomatiseerd desinfecteren met Nocotech is uiterst effectief tegen alle micro-organismen. Dus tegen Listeria, Salmonella en schimmels, om er maar een paar te noemen. Onze desinfectie gebeurt sinds kort

Lees verder »
Infectiepreventie Simpel Desinfecteren - Over ons

Foodbedrijven gezocht

Foodbedrijven gezocht; wij zoeken foodbedrijven om samen een business case mee uit te voeren. Wat houdt dit in? Wij zetten alle voor- en nadelen van verschillende manieren van

Lees verder »
Optimaal desinfecteren met Nocotech

Optimaal desinfecteren

Optimaal desinfecteren, dat is niet zomaar een kreet. Weet jij echt zeker dat jouw verpakte product in een perfect schone ruimte is geproduceerd?  Als je Nocotech inzet is

Lees verder »

Duurzame desinfectie

Investeren in duurzame productielijnen kan helpen om het succes en de winstgevendheid van jouw bedrijf op lange termijn te garanderen en tegelijkertijd het milieu te beschermen. Duurzame desinfectie

Lees verder »