Je bekijkt nu Welk desinfectiemiddel voor de voedingsindustrie kan je het beste gebruiken?

Welk desinfectiemiddel voor de voedingsindustrie kan je het beste gebruiken?

Vraag je ook weleens af: Welk desinfectiemiddel voor de voedingsindustrie je het beste kan gebruiken? Als voedingsbedrijf wil je micro-organismen zoveel mogelijk de baas zijn om het infectierisico bij je producten te verlagen. Vaak is handmatige desinfectie alleen niet voldoende en heb je een volledige desinfectie van je ruimte nodig. Maar wat is het beste desinfectiemiddel in de voedingsindustrie?

Nochotech: Effectief desinfectiemiddel voor de voedingsindustrie

Wij leveren Nocotech, een krachtig desinfectiemiddel voor de voedingsindustrie. Het desinfecteert de ruimte grondig en bereikt zelfs plekken waar andere desinfectiemiddelen niet kunnen komen. Dit versterkt je infectiepreventie aanzienlijk! Door middel van een droge damp dringen ionen diep door tot in de moeilijk bereikbare hoeken en kieren, waardoor de ruimte grondig wordt gedesinfecteerd.

Voordelen van Nocotech in

1. Geautomatiseerd proces: De Nocotech is volledig geautomatiseerd, die bespaart tijd en geld.

2. Besparing op personeel: Het apparaat voert de volledige desinfectie uit, zonder dat er personeel nodig is om de ruimte schoon te maken.

3. Droge damp: De droge damp desinfecteert de volledige ruimte en naspoelen is niet nodig. De ruimte is daardoor droog en zorgt ervoor dat er geen ongewenst residu achterblijft.

Hoe werkt Nocotech als desinfectiemiddel in de voedingsindustrie?

Het principe van Nocotech is een geïoniseerde lucht. De lucht in de machine wordt snel rondgedraaid, waardoor deze een elektrische lading krijgt, oftewel geïoniseerd wordt. Vervolgens wordt deze geïoniseerde lucht met een snelheid van 300 km/uur uitgeblazen, waarbij ook een kleine hoeveelheid Nocolyse Food-vloeistof wordt meegevoerd. Wanneer deze vloeistof in aanraking komt met de geïoniseerde lucht, ontstaan er ionen die de hele ruimte vullen. De ionen oxideren met alle micro-organismen waardoor deze geëlimineerd worden. 

Waarom is Nocotech het beste desinfectiemiddel?

In ruimtes met moeilijk schoon te maken machines kan de infectiedruk hoog zijn, wat een ideale omgeving creëert voor de vermenigvuldiging van micro-organismen. Nocotech elimineert deze micro-organismen effectief door middel van het Nocolyse Food-proces, waardoor geen enkel micro-organisme wordt overgeslagen.

Wil je ook een eenvoudige en efficiënte manier voor het desinfecteren van jouw ruimte? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en samen te zorgen voor een nog betere infectiepreventie in de voedingsindustrie.