Nocotech desinfectie

In het moderne tijdperk van gezondheidsbewustzijn en hygiëne is effectief desinfecteren van cruciaal belang. Nocotech desinfectie – De toekomst van grondige desinfectie, aangeboden door Simpel Desinfecteren, staat hierin centraal. Deze technologie, die een revolutie teweegbrengt in desinfectieproces, is het antwoord op veel van de hedendaagse uitdagingen op het gebied van schoonmaken en hygiëne.

Wat maakt Nocotech zo speciaal?

Als je nog nooit van Nocotech hebt gehoord, ben je wellicht benieuwd naar wat het zo uniek maakt in vergelijking met andere desinfectiemethoden. Wat Nocotech onderscheidt, is de innovatieve technologie die zorgt voor een geautomatiseerde, grondige desinfectie die doordringt tot op moleculair niveau in de totale ruimte. Hiermee elimineert het effectief alle bacteriën, virussen, gisten, schimmels en ziekteverwekkers zoals Listeria en Salmonella. Daarnaast zet Nocotech een stap vooruit in milieuvriendelijkheid; het garandeert een onberispelijke hygiëne terwijl het tegelijkertijd onze planeet respecteert. Nocotech wordt het meest gebruikt in de voedingsindustrie. Maar als je nu denkt aan medische faciliteiten, scholen, openbare vervoersmiddelen of kantoren, Nocotech bewijst zijn veelzijdigheid door geschikt te zijn voor een breed scala aan omgevingen, waardoor het jouw go-to keuze wordt voor al je desinfectiebehoeften.

Sneller, veiliger en duurzamer

Met het Nocotech-concept krijg je niet alleen vat op alle micro-organismen, maar desinfecteer je ook een stuk sneller, veiliger en vooral duurzamer, want naspoelen is overbodig. De Nocolyse-vloeistof laat geen residu achter.

Krijg vat op alle soorten micro-organismen.

Beheers micro-organismen met ons Nocotech-concept en zorg ervoor dat productieruimtes veilig en duurzaam gedesinfecteerd zijn. Micro-organismen die voedselinfecties veroorzaken hebben op deze manier geen schijn van kans om te groeien.

Simpel desinfecteren CTGB

Waarom kiezen voor Nocotech?

De keuze voor een desinfectiemethode is belangrijk. Dus waarom zou je kiezen voor Nocotech via Simpel Desinfecteren?

 • Bewezen effectiviteit

Door de jaren heen heeft Nocotech zijn waarde bewezen als de meest effectieve desinfectieoplossingen op de markt.

 • Deskundige begeleiding

Bij Simpel Desinfecteren zijn we trots op onze kennis van desinfectietechnologieën. We staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij je desinfectiekeuzes.

 • Klantgericht

We begrijpen dat elke klant uniek is. Daarom streven we ernaar om oplossingen op maat te bieden die passen bij jouw specifieke behoeften en uitdagingen.

 

Nocotech in actie

Het is één ding om te lezen over de voordelen van een product, maar het is een andere ervaring om het in actie te zien. Nocotech’s droge ionendamp werkt snel en effectief, wat resulteert in een omgeving die niet alleen schoon aanvoelt, maar ook daadwerkelijk is.

Simpel desinfecteren CTGB
Simpel desinfecteren CTGB

Benieuwd wat Simpel Desinfecteren voor je kan betekenen?

Desinfectie is geen luxe, het is een noodzaak. In deze tijden waarin hygiëne voorop staat, biedt Nocotech bij Simpel Desinfecteren een betrouwbare, efficiënte en milieuvriendelijke oplossing. Als je op zoek bent naar een methode die zowel effectief als respectvol is voor onze planeet, dan is Nocotech precies wat je nodig hebt. Neem vandaag nog contact op met Simpel Desinfecteren en ontdek de vele voordelen van deze baanbrekende technologie

Tevreden klanten

Veel gerenommeerde bedrijven gebruiken Nocotech tot volle tevredenheid. Zij willen niets anders meer. Van vis-, en vleesbedrijven tot aan bakkers en cateraars, allemaal zijn ze even enthousiast en delen zij graag hun ervaringen met Nocotech. Vraag ons dus naar referenties, die geven wij met alle plezier.

Friesland Campina

  Al na een paar korte testen waren we al overtuigd dat de Nocospray uitstekend werkt.

  Friesland Campina

  Michel Coenen, QA manager

  F. Wellink Lekkerkerk

   Wij gebruiken biologisch afbreekbare middelen voor onze machines. Desinfecteren met Nocolyse Food is dan een logische keuze.

   F. Wellink Lekkerkerk

   Peter van den Berg, Plant Manager

   Henri van de Bilt

    Eenvoudige desinfectiemethode met goede resultaten. Schoner krijg je het niet.

    Henri van de Bilt

    Jacco Duivenvoorden, Manager Operations

    Versvishandel Jan van As

     Als familiebedrijf willen we toekomstbestendig zijn. Het concept van de Nocospray helpt ons daarbij.

     Versvishandel Jan van As

     Wijgert van As, Directeur