Je bekijkt nu Ruimte desinfecteren hoeft niet moeilijk te zijn

Ruimte desinfecteren hoeft niet moeilijk te zijn

Als voedingsproducent wil je graag de kwaliteit voor je klanten waarborgen. Besmettingen en andere bedreigingen wil je voorkomen. Jij staat namelijk voor lekker, vers en veilig. Alleen soms is het moeilijk om dit altijd te waarborgen, want micro-organismen zijn met het oog niet te zien. Wat als wij jou vertellen dat een ruimte desinfecteren niet moeilijk hoeft te zijn? Je kan jouw ruimte geheel geautomatiseerd desinfecteren. Geen mensenwerk komt hieraan te pas en geen fouten worden er gemaakt. Ons geheim? Nocotech!

Ruimte desinfecteren met Nocotech

Micro-organismen, zoals Listeria, gedijen goed in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid, lage temperaturen en residuen van eiwitten. Op plekken waar reiniging en desinfectie moeilijk zijn, vinden micro-organismen een ideale omgeving om zich te vermenigvuldigen, waardoor besmettingen kunnen ontstaan zonder dat je het direct merkt. Deze infectiedruk wordt echter effectief beheerst door onze Nocotech. Een Nocotech-machine blaast zet een droge damp uit, bestaande uit ionen. Deze ionen zorgen ervoor dat de micro-organismen niet overleven wanneer ze ermee in aanraking komen. Dit is de simpele uitleg zonder dat we je hierbij vermoeien met een ingewikkeld scheikundig verhaal. Meer willen weten over het technische verhaal? Lees hier meer.

Waarom je ruimte desinfecteren met Nocotech?

Nocotech bereikt zelfs de moeilijkst bereikbare plekken. Dankzij de geavanceerde technologie dringt de droge damp door tot in de kleinste microdelen van  een ruimte. Daar oxideert de droge damp met alle micro-organismen. Dit betekent dat micro-organismen geen schijn van kans hebben. Dit verzekert tevens dat aan de strengste desinfectienormen wordt voldaan. Het desinfecteren van een ruimte is nog nooit zo makkelijk geweest. Met Nocotech hoef je je geen zorgen meer te maken over verborgen besmettingen en kun je met een gerust hart focussen op het leveren van kwalitatief hoogwaardige en veilige producten aan je klanten.

Nocotech biedt een revolutionaire oplossing voor het desinfecteren van ruimtes in de voedingsindustrie. Met geavanceerde technologie en de effectieve Nocolyse-vloeistof zorgt Nocotech ervoor dat micro-organismen geen kans krijgen om zich te vermenigvuldigen. Kies voor Nocotech en garandeer de kwaliteit en veiligheid van jouw producten voor je klanten. Ben je benieuwd geworden naar ons product en wil je meer informatie over hoe effectief Nocotech is voor jouw ruimtes? Wij helpen je graag om te adviseren wat aansluit op jouw behoeften door middel van onze verschillende apparaten