Je bekijkt nu Wat is het meest ideale desinfectiespray?

Wat is het meest ideale desinfectiespray?

We kennen allemaal wel de desinfectiespray, ideaal voor het schoonmaken. Je sprayt het materiaal en spoelt het weer af met de hoge drukspuit. Het enige nadeel is dat het schoongemaakte materiaal nat blijft. Bacteriën houden van vocht en dit zorgt weer voor een goede plek om zich hier weer te vestigen. Simpel Desinfecteren heeft hier een oplossing voor: onze eigen desinfectiespray, de Nocospray! Deze spray zorgt voor een droge desinfectie van de ruimte. Bacteriën hebben geen schijn van kans meer.

Onze mobiele desinfectiespray

Onze mobiele desinfectiespray, de Nocospray, is een licht apparaat dat zorgt voor een droge verneveling. Het biedt een praktische en snelle manier van desinfecteren. Met de simpele instelling wordt de ruimte volledig gedesinfecteerd. Het apparaat produceert ionen, waardoor micro-organismen gedood worden.

Simpele desinfectiespray

Onze desinfectiespray is simpel in gebruik. Het desinfecteert alles in de ruimte volledig geautomatiseerd, waardoor menselijke fouten worden voorkomen. Het pakt bacteriën en virussen direct aan. Bovendien is de spray duurzaam, omdat hij op waterstofperoxide en biologisch afbreekbaar is. Er blijft geen residu achter, dus naspoelen is niet nodig, en de micro-organismen kunnen ook niet resistent worden. Dit zorgt ook weer voor waterbesparing.

Een desinfectiespray met CTGB- en EU-toelating

Onze desinfectiespray heeft een officiële toelating van het CTGB en de EU. Dit betekent dat het desinfectiemiddel, Nocolyse Food, nu ook is goedgekeurd in de voedingsindustrie. Deze industrie hanteert namelijk strenge infectiepreventieregels, en door onze grondige desinfectie worden deze regels volledig nageleefd.

Wil je je infectiepreventie nog verder verbeteren en ben je op zoek naar de meest effectieve desinfectiespray? Dan is de Nocospray een goede toevoeging. Wij staan klaar om je verder te informeren over onze methode en techniek. Neem contact met ons op, en we kijken samen met jou welke optie het beste aansluit bij jouw situatie.