Je bekijkt nu Optimaal desinfecteren

Optimaal desinfecteren

Optimaal desinfecteren, dat is niet zomaar een kreet. Weet jij echt zeker dat jouw verpakte product in een perfect schone ruimte is geproduceerd? 

Als je Nocotech inzet is het antwoord volmondig ‘JA’.

Beheers de microbiologische staat van jouw productieruimtes met Nocotech, en produceer een voedselveiliger product. Zie het als een extra slot op de deur. Een goalkeeper. Gun jezelf de zekerheid van zo’n optimaal gedesinfecteerde ruimte.

Optimaal desinfecteren met Nocotech

Het Nocotech-concept is bewezen op het gebied van desinfectie in de Food. Het is de beste oplossing voor infectiepreventie en tegen besmettingsproblemen in (productie)ruimtes. Een duurzame methode op basis van waterstofperoxide die met een droge damp volautomatisch en volledig veilig en verantwoord alle soorten ruimtes desinfecteert.

Het is een methode die zich al jaren wereldwijd bewezen heeft in ziekenhuizen en met de Toelating van het CTGB sinds eind 2015 in Nederland te gebruiken is in de voedingsindustrie. Met de Nocospray of de Nocomax stel je makkelijk het aantal kubieke meters in dat moet worden gedesinfecteerd. Met één druk op de knop of volledig geautomatiseerd desinfecteert Nocotech de volledige ruimte. Van plafond tot vloer en alles wat in de ruimte aanwezig is. Na de behandeling kunnen de werkzaamheden met een gerust hart worden opgepakt.

Met het Nocotech-concept bespaar je op personeel (en de dus menselijke fouten), blijft de ruimte droog, is er geen residu, dus naspoelen is overbodig en worden bacteriën niet resistent.

Nocotech, een hele zorg minder.

Deze bedrijven hebben de kracht van Nocotech al ontdekt!

Aarnink Vleeswaren – Wellink –  Vleesbedrijf van Essen – Wilms Vlees – Mooijer Volendam / Lou Snoek – Sushi RAN – Poppies – FrieslandCampina – Beyond Meat – Piet de Wit Snacks – Vivera – Zweistra Vlees en vleeswaren – Koelewijn’s Haringinleggerij – Compaxo – W&G Ede – Vleescentrale van der Horst – ZG Slicing Lisse – Ruitenburg – Ter Beke Groep – Neptunus Seafood – ZG Slicing Nieuw Vennep – Zijdenbos – Peridot Food – Quik’s Potato Products – Hogeslag-Olst – Dutch Bakery Group – Chateau Briand – Qizini – Nive Interovo – Amazing Daily Cuisine – StarCuisine – VS Apple Industries – Pali Group – Kaas-Pack Holland – ExpertCheese – Farm Pack – Boermarke – Vion – Obela Florentin – Noordzee International – Van der Plas Sprouts – Kitchen on a Mission – Mora Snacks – Platvis Edam – Lau van Haren Logistics & Coldstores