Je bekijkt nu Onderhoudscontract Nocotech desinfectiemachines

Onderhoudscontract Nocotech desinfectiemachines

Hoewel de desinfectiemachines van Nocotech nauwelijks onderhoud nodig hebben, raden we een onderhoudscontract aan.  Een van de essentiële onderdelen die periodiek moeten worden gecontroleerd, is het pompslangetje. Door het pompslangetje tijdig te vervangen, kan worden voorkomen dat er storingen optreden, zoals lekkages. Een lekkage kan leiden tot ernstige gevolgen. Zoals het verminderen van de effectiviteit van het desinfectieproces of zelfs het stilleggen van de desinfectiemachine. Om deze problemen te voorkomen en ervoor te zorgen dat de desinfectiemachines optimaal blijven presteren, adviseren we om jaarlijks onderhoud te laten uitvoeren.

 

Onderhoudscontract

Om het onderhoudsproces voor onze klanten zo eenvoudig mogelijk te maken, bieden we onderhoudscontracten aan. Deze onderhoudscontracten bieden verschillende voordelen, waaronder het jaarlijks laten controleren en vervangen van essentiële onderdelen van de desinfectiemachines.

Voor het uitvoeren van het onderhoud werken we samen met Rukatech, een ervaren technische dienst die gespecialiseerd is in desinfectiemachines van Nocotech. De experts van Rukatech hebben grondige kennis van de machines. Zij weten precies welke onderdelen moeten worden geïnspecteerd en vervangen. Rukatech komt op afspraak om het onderhoud uit te voeren, zodat u zich kunt concentreren op uw werkzaamheden zonder onderbrekingen.

Kortom, hoewel de desinfectiemachines van Nocotech bekend staan om hun betrouwbaarheid, is regelmatig onderhoud essentieel om de optimale prestaties te waarborgen. Met de onderhoudscontracten van Simpel Desinfecteren en de expertise van Rukatech kunt u vertrouwen op een probleemloos functionerende desinfectiemachine die bijdraagt aan een veilige en hygiënische omgeving.

Heeft u interesse in het direct afsluiten van een onderhoudscontract? Of wilt u eerst meer informatie ontvangen over het onderhoud van de Nocotech desinfectiemachines?
Ons deskundige team staat klaar om vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle benodigde informatie.