Je bekijkt nu Zorgeloos desinfecteren met Nocotech

Zorgeloos desinfecteren met Nocotech

Als het gaat om voedselproductie is het van het grootste belang de veiligheid en kwaliteit van uw producten te waarborgen. Een cruciaal aspect hiervan is het handhaven van een schone en gezuiverde productielocatie. Hoewel traditionele reinigingsmethoden effectief kunnen zijn, kunnen ze schadelijke bacteriën en schimmels niet volledig elimineren. Dit is waar desinfectie om de hoek komt kijken. Wie wil er nou niet zorgeloos desinfecteren?

Simpeldesinfecteren is expert in de branche en biedt een oplossing voor zorgeloos desinfecteren die zowel effectief als gebruiksvriendelijk is. Onze desinfectiemethode is effectief tegen alle bacteriën en schimmels en is volledig geautomatiseerd, waardoor het eenvoudig te implementeren is in uw bedrijf. Met Nocotech kunt u erop vertrouwen dat uw bedrijf goed wordt gereinigd en ontsmet volgens de voedselveiligheidsvoorschriften en richtlijnen van de relevante autoriteiten.

Een mogelijk probleem bij desinfectie ’s nachts of als er niemand aanwezig is, is de mogelijkheid om te controleren of het proces correct is uitgevoerd. Nocotech pakt dit probleem aan met een speciale module die elke behandeling van minuut tot minuut registreert en die een alarm activeert wanneer er iets mis is gegaan, zoals een stroomstoring. Hierdoor kunt u de Nocotech-apparatuur eenvoudig in- en uitschakelen via een smartphone of pc. Deze optie is beschikbaar voor de modellen Nocomax Innox, Nocomax Easy en Nocomax Wall. Met deze module kunt u gerust zijn dat uw faciliteit goed gedesinfecteerd is en veilig is voor de voedselproductie.

Desinfecteren met Nocotech Instructie

RESISTENTE MICRO-ORGANISMEN

Het is ook belangrijk te vermelden dat desinfectiebehandelingen kunnen leiden tot de ontwikkeling van resistente micro-organismen, wat op lange termijn een probleem kan worden. Daarom is het belangrijk het proces te valideren om er zeker van te zijn dat de desinfectie effectief is en de faciliteit veilig is voor de voedselproductie.

Kortom, Nocotech biedt een professionele oplossing voor de veiligheid van uw voedselproductie met een desinfectie systeem dat zowel effectief als eenvoudig te gebruiken is. Met onze speciale module kunt u ervoor zorgen dat uw faciliteit goed wordt gedesinfecteerd en veilig is voor de voedselproductie, waardoor u gemoedsrust krijgt en de kwaliteit van uw producten wordt gewaarborgd. Bovendien, met onze geavanceerde technologie, kunt u altijd op de hoogte blijven van de status van uw desinfectiebehandeling en snel reageren op eventuele problemen. Kies voor Nocotech en zorgeloos desinfecteren, zodat u zich kunt concentreren op het verbeteren en groeien van uw bedrijf.