Nocotech methode: duur of niet?

Sommige mensen denken dat desinfecteren met de Nocotech methode duur is. Hebben zij gelijk? Een literfles chloor is goedkoper, dat is waar. Alleen desinfecteer je daarmee niet 1000 m³ van plafond tot vloer. En je bereikt er zéker niet dezelfde reductie van de infectiedruk mee als met de Nocotech methode. Die methode is bovendien volledig geautomatiseerd, dus geen risico meer op menselijke fouten

Nocotech: Eén druk op de knop

Als voedselproducent sta je voor kwaliteit. Je klanten moeten erop kunnen vertrouwen dat jouw producten lekker, vers en veilig zijn. Met name op voedselveiligheid wordt steeds strenger toezicht gehouden. Ook als je met diverse ingrediënten werkt, kan het eindproduct kwetsbaar zijn. Een effectieve desinfectie is essentieel voor de voedselveiligheid. Micro-organismen bevinden zich namelijk overal in de productieruimtes. Het gevolg? Een ecosysteem waarin micro-organismen kunnen uitgroeien en een steeds grotere bedreiging vormen voor een voedselveilige productie.

Om besmettingen tegen te gaan wilt u de infectiedruk in uw voedselproductieruimte zo laag mogelijk houden. Door te desinfecteren met onze Nocotech methode door middel van de apparaten, de Nocospray, de Nocomax of de Nocofix en de vloeistof Nocolyse-Food doet u dit vanaf nu simpeler, sneller en met een beter resultaat. Met 1 druk op de knop, zowel curatief als preventief.

Nocotech calculaties zijn beschikbaar

Prijzen zijn natuurlijk wel degelijk relevant. Daarom is het zo goed dat een aantal van onze klanten zélf kostenberekeningen hebben gemaakt met de verschillende middelen voor ze voor ons kozen.

Neem gerust contact met ons op om die Nocotech-calculaties te ontvangen:

Lees hoe u de hygiënerisico’s van niet alleen Listeria, Salmonella en schimmels tot het minimum kunt beperken, maar ook van E. Coli en bijvoorbeeld het Norovirus. Lees bovendien de ervaringen van kwaliteitsmanagers van o.a. Febo Fabriek, Klaas Puul, Excellent AGF en onze andere referenties.

Recente berichten