Volledige desinfectie met het Nocotech-concept

Het Nocotech-concept staat bekend als een uiterst effectieve methode voor zorgeloze desinfectie in de voedingsindustrie. Het biedt een oplossing voor infectiepreventie en elimineert besmettingsproblemen in productieomgevingen. Hier lees je waarom Nocotech de juiste keuze is.

Desinfectie van de ruimte

Nocotech’s effectiviteit is wereldwijd erkend en wordt al jaren succesvol toegepast in de medische industrie. Sinds eind 2015 is deze innovatieve methode, goedgekeurd door het CTGB, ook beschikbaar voor de voedingsindustrie in Nederland. Met de Nocospray of de Nocomax kun je eenvoudig het aantal kubieke meters instellen dat gedesinfecteerd moet worden. Met een enkele druk op de knop of via volledige automatisering, desinfecteert Nocotech de volledige ruimte van plafond tot vloer, inclusief alles wat zich erin bevindt. Na de behandeling kunnen de werkzaamheden zorgeloos worden hervat en is naspoelen niet meer nodig.

Listeria voorkomen met Nocotech

Voordelen van zorgeloze desinfectie met Nocotech

Het Nocotech-concept heeft veel voordelen:

1. Personeelskosten besparing

Door het gebruik van Nocotech bespaar je op personeelskosten en vermindert het risico op menselijke fouten aanzienlijk.

2. Droge ruimte

De ruimte blijft droog zonder residu achter te laten, waardoor naspoelen overbodig is. Dit maakt het proces efficiënter en veiliger. Bovendien zorgt het gebruik van waterstofperoxide ervoor dat bacteriën niet resistent worden, wat een groot voordeel is ten opzichte van andere desinfectiemethoden.

3. Gebruiksvriendelijk voor personeel

Het Nocotech-systeem is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Het kan volledig geautomatiseerd werken, wat zorgt voor consistentie en betrouwbaarheid in de desinfectieprocedure. Dit is cruciaal in de voedingsindustrie, waar hygiëne essentieel is om de veiligheid en kwaliteit van producten te waarborgen.

4. Duurzaamheid

Nocotech biedt een grondige en milieuvriendelijke desinfectie. Het gebruik van waterstofperoxide is een duurzame keuze die geen schadelijke resten achterlaat, wat bijdraagt aan een schonere en veiligere werkomgeving.

Kortom, het Nocotech-concept biedt een complete en betrouwbare oplossing voor zorgeloze desinfectie in de voedingsindustrie. Met zijn bewezen effectiviteit, gebruiksgemak en duurzame aanpak, is Nocotech de ideale keuze voor bedrijven die de hoogste hygiënestandaarden willen handhaven. Met Nocotech kun je rekenen op een zorgeloze desinfectie en een veiligere werkplek. Meer weten of Nocotech? Neem gerust contact op en we adviseren je graag meer over hoe jij ons concept effectief kan inzetten.