Volledige desinfectie met het Nocotech-concept

Het Nocotech-concept is een bewezen methode op het gebied van volledige desinfectie in de voedingsindustrie. Het biedt de beste oplossing voor infectiepreventie en voorkomt besmettingsproblemen in (productie)ruimtes. We leggen je graag uit waarom dit zo is.

Volledige desinfectie van de ruimte

De effectiviteit van Nocotech is wereldwijd erkend en heeft zich al jaren bewezen in ziekenhuizen. Sinds eind 2015 is deze methode, met de toelating van het CTGB, ook in Nederland toepasbaar in de voedingsindustrie. Met behulp van de Nocospray of de Nocomax stel je eenvoudig het aantal kubieke meters in die gedesinfecteerd moet worden. Met slechts één druk op de knop of volledig geautomatiseerd, desinfecteert Nocotech de volledige ruimte van plafond tot vloer, inclusief alles wat zich in de ruimte bevindt. Na de behandeling kunnen de werkzaamheden met een gerust hart worden hervat zonder naspoelen en zonder risico op corrosie.

Volledige desinfectie

Voordelen van ons Nocotech-concept

De voordelen van het Nocotech-concept zijn talrijk:

1. Personeelskosten besparing

Ten eerste bespaar je op personeelskosten, waardoor ook het risico op menselijke fouten wordt verminderd

2. Een droge ruimte

Daarnaast blijft de ruimte droog, is er geen residu en is naspoelen overbodig. Dit maakt het proces niet alleen efficiënter, maar ook veiliger. Bovendien zorgt de toepassing van de droge ionendamp ervoor dat bacteriën niet resistent worden, wat een groot voordeel is ten opzichte van andere desinfectiemethoden.

3. Eenvoudig en gebruiksvriendelijk

De methode is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Het systeem kan volledig geautomatiseerd werken, wat zorgt voor consistentie en betrouwbaarheid in de desinfectieprocedure. Dit is vooral belangrijk in de voedingsindustrie, waar hygiëne van cruciaal belang is om de veiligheid en kwaliteit van de producten te waarborgen.

4. Duurzaam

Nocotech biedt een volledige desinfectie die niet alleen grondig, maar ook milieuvriendelijk is. Het gebruik van waterstofperoxide katalysator is een duurzame keuze die geen schadelijke resten achterlaat, wat bijdraagt aan een schonere en veiligere werkomgeving.

 

Kortom, het Nocotech-concept biedt een complete en betrouwbare oplossing voor volledige desinfectie in de voedingsindustrie. Met zijn bewezen effectiviteit, gebruiksgemak en duurzame aanpak, is Nocotech de ideale keuze voor bedrijven die de hoogste hygiënestandaarden willen handhaven. Nocotech, een hele zorg minder. Wil je meer weten over ons concept en hoe jij het kan toepassen in je bedrijf? Neem gerust contact op en we adviseren je graag.