Nocolyse – Essentieel voor effectieve desinfectie

In een wereld waar hygiëne hoog in het vaandel staat, speelt Nocolyse, aangeleverd door het Nocotech-systeem van Simpel Desinfecteren, een sleutelrol. Dit middel is niet zomaar een vloeistof; het is een krachtig wapen tegen micro-organismen, waardoor ruimtes in de voedingsindustrie en daarbuiten veiliger worden.

Nocolyse: Het geheim achter Nocotech

Nocolyse is het hart van het Nocotech-concept. Deze speciaal ontwikkelde vloeistof transformeert in een droge damp die elke hoek bereikt, zonder residu achter te laten. Het resultaat? Een omgeving vrij van bacteriën, virussen, en schimmels, veilig voor voedselproductie en andere kritische sectoren.

Sneller, veiliger en duurzamer

Met het Nocotech-concept krijg je niet alleen vat op alle micro-organismen, maar desinfecteer je ook een stuk sneller, veiliger en vooral duurzamer, want naspoelen is overbodig. De Nocolyse-vloeistof laat geen residu achter.

Krijg vat op alle soorten micro-organismen.

Beheers micro-organismen met ons Nocotech-concept en zorg ervoor dat productieruimtes veilig en duurzaam gedesinfecteerd zijn. Micro-organismen die voedselinfecties veroorzaken hebben op deze manier geen schijn van kans om te groeien.

Simpel desinfecteren CTGB

Het belang van kiezen voor Nocolyse bij het desinfecteren

De beslissing voor Nocolyse is een keuze voor gemoedsrust. Met de biologisch afbreekbare aard en de goedkeuring van het CTGB, biedt het een duurzame en betrouwbare optie voor desinfectie. Nocolyse werkt samen met de Nocotech-apparatuur om een ongeëvenaarde schoonmaakervaring te leveren.

Voordelen in het desinfectieproces

De voordelen van Nocolyse zijn duidelijk: snelheid, veiligheid, en duurzaamheid. Desinfecteren met Nocolyse betekent geen lange wachttijden, geen gevaar voor kruisbesmetting, en geen onnodige belasting van het milieu. Ontdek wat een eenvoudige druk op de knop kan betekenen voor jouw desinfectieproces.

In een tijdperk waarin hygiëne van cruciaal belang is, biedt Nocolyse van Simpel Desinfecteren een superieure, milieuverantwoorde oplossing voor desinfectie. Met de krachtige Nocotech-technologie, die de industrie heeft gerevolutioneerd, ben je verzekerd van een schone en veilige omgeving, vrij van ziekteverwekkers. Schakel over naar Nocolyse voor jouw desinfectiebehoeften en waarborg de hoogste standaarden van hygiëne en veiligheid in je productieruimtes.

Simpel desinfecteren CTGB

Tevreden klanten

Veel gerenommeerde bedrijven gebruiken Nocotech tot volle tevredenheid. Zij willen niets anders meer. Van vis-, en vleesbedrijven tot aan bakkers en cateraars, allemaal zijn ze even enthousiast en delen zij graag hun ervaringen met Nocotech. Vraag ons dus naar referenties, die geven wij met alle plezier.

Friesland Campina

  Al na een paar korte testen waren we al overtuigd dat de Nocospray uitstekend werkt.

  Friesland Campina

  Michel Coenen, QA manager

  F. Wellink Lekkerkerk

   Wij gebruiken biologisch afbreekbare middelen voor onze machines. Desinfecteren met Nocolyse Food is dan een logische keuze.

   F. Wellink Lekkerkerk

   Peter van den Berg, Plant Manager

   Henri van de Bilt

    Eenvoudige desinfectiemethode met goede resultaten. Schoner krijg je het niet.

    Henri van de Bilt

    Jacco Duivenvoorden, Manager Operations

    Versvishandel Jan van As

     Als familiebedrijf willen we toekomstbestendig zijn. Het concept van de Nocospray helpt ons daarbij.

     Versvishandel Jan van As

     Wijgert van As, Directeur