Exclusieve distributie met Oxy’Pharm

Simpel Desinfecteren is trots op de exclusieve distributie van Oxy’Pharm producten, waarmee het de voedingsindustrie een superieure desinfectieoplossing biedt. Met Nocotech, een vlaggenschip van Oxy’Pharm, tilt Simpel Desinfecteren desinfectie naar een hoger niveau.

Nocotech: De innovatie in desinfectie

Door de exclusieve samenwerking met Oxy’Pharm biedt Simpel Desinfecteren het Nocotech-systeem aan, dat bekend staat om zijn effectiviteit en gebruiksgemak. De geavanceerde technologie maakt het mogelijk om ruimtes grondig te desinfecteren en te beschermen tegen bacteriën zonder schadelijke residuen achter te laten.

Sneller, veiliger en duurzamer

Met het Nocotech-concept krijg je niet alleen vat op alle micro-organismen, maar desinfecteer je ook een stuk sneller, veiliger en vooral duurzamer, want naspoelen is overbodig. De Nocolyse-vloeistof laat geen residu achter.

Krijg vat op alle soorten micro-organismen.

Beheers micro-organismen met ons Nocotech-concept en zorg ervoor dat productieruimtes veilig en duurzaam gedesinfecteerd zijn. Micro-organismen die voedselinfecties veroorzaken hebben op deze manier geen schijn van kans om te groeien.

Simpel desinfecteren CTGB

Waarom kiezen voor Nocotech?

Het Nocotech-systeem is de ideale keuze voor bedrijven in de voedingsindustrie die streven naar de hoogste standaard in desinfectie. Met de eenvoud van een druk op de knop en een volautomatisch systeem, biedt Nocotech een ongeëvenaarde desinfectiecapaciteit.

Een stap vooruit met Oxy'Pharm en Simpel Desinfecteren

Simpel Desinfecteren zet zich in om met de Nocotech-lijn voorop te lopen in desinfectietechnologieën. De samenwerking zorgt voor een exclusieve toegang tot top-of-the-line desinfectiesystemen die voldoen aan alle regelgevende eisen en de voedingsindustrie voorzien van een betrouwbare partner in hygiëne.

Simpel desinfecteren CTGB

Tevreden klanten

Veel gerenommeerde bedrijven gebruiken Nocotech tot volle tevredenheid. Zij willen niets anders meer. Van vis-, en vleesbedrijven tot aan bakkers en cateraars, allemaal zijn ze even enthousiast en delen zij graag hun ervaringen met Nocotech. Vraag ons dus naar referenties, die geven wij met alle plezier.

Friesland Campina

  Al na een paar korte testen waren we al overtuigd dat de Nocospray uitstekend werkt.

  Friesland Campina

  Michel Coenen, QA manager

  F. Wellink Lekkerkerk

   Wij gebruiken biologisch afbreekbare middelen voor onze machines. Desinfecteren met Nocolyse Food is dan een logische keuze.

   F. Wellink Lekkerkerk

   Peter van den Berg, Plant Manager

   Henri van de Bilt

    Eenvoudige desinfectiemethode met goede resultaten. Schoner krijg je het niet.

    Henri van de Bilt

    Jacco Duivenvoorden, Manager Operations

    Versvishandel Jan van As

     Als familiebedrijf willen we toekomstbestendig zijn. Het concept van de Nocospray helpt ons daarbij.

     Versvishandel Jan van As

     Wijgert van As, Directeur