Nocospray – De partner in effectieve desinfectie met Nocotech technologie

In de wereld van vandaag is hygiëne niet alleen een teken van zorg en respect voor gemeenschappelijke ruimtes, maar ook een essentiële voorzorgsmaatregel voor gezondheid en veiligheid. Simpel Desinfecteren introduceert Nocospray, dat een nieuwe norm stelt voor desinfecteren in diverse omgevingen. Simpel Desinfecteren, gespecialiseerd in de voedingsindustrie biedt een optimale desinfectieoplossing.

De geavanceerde wetenschap

Wat maakt Nocospray zo revolutionair? Het is de toepassing van een droge vernevelingstechnologie die desinfectie naar een hoger niveau tilt. Deze technologie maakt gebruik van het Venturi-effect om een droge mist te verspreiden met een indrukwekkende snelheid van 300 km/u. Door dit proces degradeert de peroxide in sterk oxiderende en zeer kortstondige ‘superoxide’ ionen. Alle micro-organismen die aanraking komen met het ion overleven dat niet. Door de snelle degradatie is er geen residu en blijven oppervlakken droog.  Zonder de oppervlakken te bevochtigen, wat cruciaal is voor het behoud van elektronische en gevoelige apparatuur.

Sneller, veiliger en duurzamer

Met het Nocotech-concept krijg je niet alleen vat op alle micro-organismen, maar desinfecteer je ook een stuk sneller, veiliger en vooral duurzamer, want naspoelen is overbodig. De Nocolyse-vloeistof laat geen residu achter.

Krijg vat op alle soorten micro-organismen.

Beheers micro-organismen met ons Nocotech-concept en zorg ervoor dat productieruimtes veilig en duurzaam gedesinfecteerd zijn. Micro-organismen die voedselinfecties veroorzaken hebben op deze manier geen schijn van kans om te groeien.

Simpel desinfecteren CTGB

Waarom is Nocospray de juiste keuze voor jouw desinfectiebehoeften?

Wanneer je kiest voor Nocospray, kies je voor een product dat efficiëntie en gebruiksgemak combineert in één slimme oplossing.

Programmeerbare desinfectie:

Stel het volume in dat je wil desinfecteren – of het nu 10 m³ of 1000 m³ is – en laat Nocospray het werk doen. Deze precisie zorgt voor optimale desinfectie zonder verspilling van middelen.

Gebruiksvriendelijke innovatie:

Dankzij functies zoals een automatische stop, uitgestelde start en eenvoudig verwisselbare 1-literflessen is Nocospray ontworpen met de eindgebruiker in gedachten.

Waarom is Nocospray de juiste keuze voor jouw desinfectiebehoeften?​

Training en certificatie:

Bij Simpel Desinfecteren begrijpen we het belang van deskundigheid. Daarom voorzien we elke gebruiker van een grondige training en certificatie, conform de richtlijnen van het CTGB.

De betrouwbaarheid en zekerheid

De Nocospray gaat niet alleen over geavanceerde technologie, maar ook over gemoedsrust. Met een fabrieksgarantie van twee jaar kun je vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de desinfectieapparatuur. Deze garantie ondersteunt de toewijding van Simpel Desinfecteren aan kwaliteit en service.

Simpel desinfecteren CTGB
Simpel desinfecteren CTGB

Stap over op slim en Simpel Desinfecteren met Nocospray

Desinfecteren met Nocospray is niet alleen een keuze voor een schonere omgeving, het is ook een investering in permanente lage infectiedruk en efficiëntie. Met de Nocotech-technologie en de expertise van Simpel Desinfecteren wordt het desinfectieproces vereenvoudigd en versterkt. Ontdek de voordelen van Nocospray en waarom het de favoriete keuze is voor organisaties die hun desinfectie serieus nemen.

Door samen te werken met Simpel Desinfecteren kies je voor een desinfectiemethode die grondig, efficiënt en verantwoord is. Laat Nocospray het zware werk doen terwijl jij je concentreert op wat je het beste kunt. Voor een diepere duik in hoe Nocospray desinfectieprocessen kan transformeren, neem contact op met ons team. Wij staan klaar om alle gewenste ruimtes veilig, schoon en gastvrij te maken voor iedereen die ze betreedt.

Tevreden klanten

Veel gerenommeerde bedrijven gebruiken Nocotech tot volle tevredenheid. Zij willen niets anders meer. Van vis-, en vleesbedrijven tot aan bakkers en cateraars, allemaal zijn ze even enthousiast en delen zij graag hun ervaringen met Nocotech. Vraag ons dus naar referenties, die geven wij met alle plezier.

Friesland Campina

  Al na een paar korte testen waren we al overtuigd dat de Nocospray uitstekend werkt.

  Friesland Campina

  Michel Coenen, QA manager

  F. Wellink Lekkerkerk

   Wij gebruiken biologisch afbreekbare middelen voor onze machines. Desinfecteren met Nocolyse Food is dan een logische keuze.

   F. Wellink Lekkerkerk

   Peter van den Berg, Plant Manager

   Henri van de Bilt

    Eenvoudige desinfectiemethode met goede resultaten. Schoner krijg je het niet.

    Henri van de Bilt

    Jacco Duivenvoorden, Manager Operations

    Versvishandel Jan van As

     Als familiebedrijf willen we toekomstbestendig zijn. Het concept van de Nocospray helpt ons daarbij.

     Versvishandel Jan van As

     Wijgert van As, Directeur