Nocomax – Voorop in desinfectietechnologie

Nocomax staat aan de voorhoede van de bestrijding tegen schadelijke micro-organismen. Als het vlaggenschip van het Nocotech-assortiment van Simpel Desinfecteren, is Nocomax een toonbeeld van vooruitstrevende innovatie. Het systeem maakt gebruik van een geavanceerd desinfectiemechanisme dat zowel veiligheid als efficiëntie waarborgt, waardoor het een essentiële toevoeging is aan de infrastructuur van iedereen die de gezondheidsrisico’s van microben serieus neemt.

De ongeëvenaarde desinfectiekracht van Nocomax

Als een krachtige speler in de desinfectiebranche, heeft Nocomax zich bewezen met zijn vermogen om omgevingen grondig te zuiveren van pathogenen, zonder de noodzaak voor menselijk ingrijpen. Het biedt een 360-graden desinfectieoplossing die de moeilijkst bereikbare gebieden bereikt, wat het een onontbeerlijk hulpmiddel maakt voor organisaties die een onberispelijke hygiëne willen handhaven.

Sneller, veiliger en duurzamer

Met het Nocotech-concept krijg je niet alleen vat op alle micro-organismen, maar desinfecteer je ook een stuk sneller, veiliger en vooral duurzamer, want naspoelen is overbodig. De Nocolyse-vloeistof laat geen residu achter.

Krijg vat op alle soorten micro-organismen.

Beheers micro-organismen met ons Nocotech-concept en zorg ervoor dat productieruimtes veilig en duurzaam gedesinfecteerd zijn. Micro-organismen die voedselinfecties veroorzaken hebben op deze manier geen schijn van kans om te groeien.

Simpel desinfecteren CTGB

De toekomstbestendige keuze

De keuze voor Nocomax is een keuze voor een geavanceerde en toekomstgerichte desinfectiemethode. Het innovatieve geautomatiseerde systeem, gecombineerd met uitgebreide datalogging, stelt gebruikers in staat om desinfectieprocedures te verfijnen en te voldoen aan de strenge eisen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) of andere regulerende instanties.

Technologische superioriteit

Met zijn baanbrekende technologie onderscheidt Nocomax zich nadrukkelijk van de concurrentie. Het systeem genereert een droge ionen-nevel die snel en doeltreffend een breed scala aan micro-organismen neutraliseert. De technologie, versterkt door de Nocolyse-vloeistof, verzekert een omgeving die veilig is voor zowel de gebruikers als de natuur, waarmee het de standaard zet voor milieuvriendelijke desinfectieoplossingen.

Simpel desinfecteren CTGB

Tevreden klanten

Veel gerenommeerde bedrijven gebruiken Nocotech tot volle tevredenheid. Zij willen niets anders meer. Van vis-, en vleesbedrijven tot aan bakkers en cateraars, allemaal zijn ze even enthousiast en delen zij graag hun ervaringen met Nocotech. Vraag ons dus naar referenties, die geven wij met alle plezier.

Friesland Campina

  Al na een paar korte testen waren we al overtuigd dat de Nocospray uitstekend werkt.

  Friesland Campina

  Michel Coenen, QA manager

  F. Wellink Lekkerkerk

   Wij gebruiken biologisch afbreekbare middelen voor onze machines. Desinfecteren met Nocolyse Food is dan een logische keuze.

   F. Wellink Lekkerkerk

   Peter van den Berg, Plant Manager

   Henri van de Bilt

    Eenvoudige desinfectiemethode met goede resultaten. Schoner krijg je het niet.

    Henri van de Bilt

    Jacco Duivenvoorden, Manager Operations

    Versvishandel Jan van As

     Als familiebedrijf willen we toekomstbestendig zijn. Het concept van de Nocospray helpt ons daarbij.

     Versvishandel Jan van As

     Wijgert van As, Directeur