Nocomax – Revolutionaire desinfectietechnologie voor de voedingsindustrie

Simpel Desinfecteren introduceert Nocomax: een pionier in de desinfectietechnologie, speciaal ontworpen om de voedingsindustrie te voorzien van een superieure bescherming tegen bacteriën. Met onze Nocotech-lijn, waar Nocomax een centrale rol speelt, tillen we desinfectie naar een hoger niveau van effectiviteit en gebruiksgemak.

De kracht van Nocomax in desinfectietochnologie

Nocomax, een integraal onderdeel van de Nocotech-familie, biedt een volautomatische desinfectieoplossing die ongeëvenaard is in de industrie. Met een basis van 7,9% waterstofperoxide zorgt Nocomax voor een diepe desinfectie die bacteriën zoals Listeria, Salmonella en alle andere micro-organismen geen kans geeft.

Sneller, veiliger en duurzamer

Met het Nocotech-concept krijg je niet alleen vat op alle micro-organismen, maar desinfecteer je ook een stuk sneller, veiliger en vooral duurzamer, want naspoelen is overbodig. De Nocolyse-vloeistof laat geen residu achter.

Krijg vat op alle soorten micro-organismen.

Beheers micro-organismen met ons Nocotech-concept en zorg ervoor dat productieruimtes veilig en duurzaam gedesinfecteerd zijn. Micro-organismen die voedselinfecties veroorzaken hebben op deze manier geen schijn van kans om te groeien.

Simpel desinfecteren CTGB

Efficiëntie en veiligheid met Nocomax

De veiligheid van voedsel begint met een effectieve desinfectie. Nocomax, toegelaten door het CTGB, verzekert dat de productieruimtes niet alleen grondig gedesinfecteerd worden, maar ook dat de werkzaamheden onmiddellijk na de behandeling hervat kunnen worden zonder zorgen over residuen of vochtigheid.

Toonaangevend en toekomstbestendig: Nocomax

Nocomax staat synoniem voor innovatie en toekomstbestendigheid. Met functies zoals aanpasbare instellingen voor ruimtegrootte en de mogelijkheid om snel en effectief een hele ruimte te desinfecteren, biedt Simpel Desinfecteren een product dat klaar is voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

Simpel desinfecteren CTGB
Simpel desinfecteren CTGB

Nocomax: Versterking van voedselveiligheid

Nocomax, als onderdeel van de Nocotech-lijn van Simpel Desinfecteren, speelt een cruciale rol in het verbeteren van hygiëne in de voedingsindustrie. Deze state-of-the-art desinfectietechnologie biedt een krachtige oplossing voor de uitdagingen van voedselveiligheid. Uniek in zijn soort, maakt Nocomax gebruik van een speciaal samengestelde oplossing die efficiënt en grondig alle soorten bacteriën aanpakt. De technologie van Nocomax benadrukt het belang van een veilige en schone productieomgeving, wat essentieel is voor het voorkomen van voedselgerelateerde gezondheidsrisico’s. Deze aanpak demonstreert hoe geavanceerde desinfectiemethoden een essentiële rol spelen in het handhaven van de hoogste standaarden van voedselkwaliteit en -veiligheid.

Tevreden klanten

Veel gerenommeerde bedrijven gebruiken Nocotech tot volle tevredenheid. Zij willen niets anders meer. Van vis-, en vleesbedrijven tot aan bakkers en cateraars, allemaal zijn ze even enthousiast en delen zij graag hun ervaringen met Nocotech. Vraag ons dus naar referenties, die geven wij met alle plezier.

Friesland Campina

  Al na een paar korte testen waren we al overtuigd dat de Nocospray uitstekend werkt.

  Friesland Campina

  Michel Coenen, QA manager

  F. Wellink Lekkerkerk

   Wij gebruiken biologisch afbreekbare middelen voor onze machines. Desinfecteren met Nocolyse Food is dan een logische keuze.

   F. Wellink Lekkerkerk

   Peter van den Berg, Plant Manager

   Henri van de Bilt

    Eenvoudige desinfectiemethode met goede resultaten. Schoner krijg je het niet.

    Henri van de Bilt

    Jacco Duivenvoorden, Manager Operations

    Versvishandel Jan van As

     Als familiebedrijf willen we toekomstbestendig zijn. Het concept van de Nocospray helpt ons daarbij.

     Versvishandel Jan van As

     Wijgert van As, Directeur