Infectiepreventie: Een revolutionaire stap voorwaarts met Nocotech

Infectiepreventie is een kritiek element in de voedingsindustrie, waarbij elke stap in het productieproces moet bijdragen aan het waarborgen van de veiligheid en kwaliteit van voedsel. Simpel Desinfecteren, met het Nocotech-systeem, biedt een geavanceerde en efficiënte manier om deze veiligheid te garanderen.

De kracht van Nocotech in desinfectie

Nocotech onderscheidt zich door een unieke desinfectiemethode die gebruikmaakt van waterstofperoxide in de vorm van een droge damp. Deze innovatieve aanpak zorgt voor een diepgaande en volledige desinfectie van productieruimtes, met bijzondere aandacht voor infectiepreventie zonder dat er residu achterblijft.

Sneller, veiliger en duurzamer

Met het Nocotech-concept krijg je niet alleen vat op alle micro-organismen, maar desinfecteer je ook een stuk sneller, veiliger en vooral duurzamer, want naspoelen is overbodig. De Nocolyse-vloeistof laat geen residu achter.

Krijg vat op alle soorten micro-organismen.

Beheers micro-organismen met ons Nocotech-concept en zorg ervoor dat productieruimtes veilig en duurzaam gedesinfecteerd zijn. Micro-organismen die voedselinfecties veroorzaken hebben op deze manier geen schijn van kans om te groeien.

Simpel desinfecteren CTGB

Automatisering in infectiepreventie

De automatisering van het Nocotech-systeem brengt een nieuwe dimensie aan desinfectie. Zonder menselijke tussenkomst desinfecteert het systeem ruimtes volledig, waardoor het risico op kruisbesmetting drastisch verlaagd wordt en de consistentie van de hygiëne verbetert.

Nocotech: Toekomstgerichte desinfectie

Nocotech is niet alleen een reactie op de huidige behoeften in infectiepreventie maar ook een investering in de toekomst. Het biedt een duurzame, betrouwbare oplossing die voldoet aan de strengste regelgevingen en stelt bedrijven in staat om proactief te zijn in hun hygiënebeleid.

Simpel desinfecteren CTGB
Simpel desinfecteren CTGB

Vooruitstrevende nfectiepreventie met Nocotech

Het Nocotech-systeem van Simpel Desinfecteren vertegenwoordigt een belangrijke vooruitgang in infectiepreventie binnen de voedingsindustrie. Deze geavanceerde technologie biedt een efficiënte, residue-vrije methode om volledige desinfectie te bereiken, essentieel voor het handhaven van voedselveiligheid en -kwaliteit. Nocotech’s innovatieve aanpak met waterstofperoxide in droge dampvorm garandeert een grondige reiniging van productieruimtes, waarmee het een fundamentele rol speelt in het waarborgen van de veiligheid van voedselproducten.

Tevreden klanten

Veel gerenommeerde bedrijven gebruiken Nocotech tot volle tevredenheid. Zij willen niets anders meer. Van vis-, en vleesbedrijven tot aan bakkers en cateraars, allemaal zijn ze even enthousiast en delen zij graag hun ervaringen met Nocotech. Vraag ons dus naar referenties, die geven wij met alle plezier.

Friesland Campina

  Al na een paar korte testen waren we al overtuigd dat de Nocospray uitstekend werkt.

  Friesland Campina

  Michel Coenen, QA manager

  F. Wellink Lekkerkerk

   Wij gebruiken biologisch afbreekbare middelen voor onze machines. Desinfecteren met Nocolyse Food is dan een logische keuze.

   F. Wellink Lekkerkerk

   Peter van den Berg, Plant Manager

   Henri van de Bilt

    Eenvoudige desinfectiemethode met goede resultaten. Schoner krijg je het niet.

    Henri van de Bilt

    Jacco Duivenvoorden, Manager Operations

    Versvishandel Jan van As

     Als familiebedrijf willen we toekomstbestendig zijn. Het concept van de Nocospray helpt ons daarbij.

     Versvishandel Jan van As

     Wijgert van As, Directeur