Elimineren schimmels – De kracht van desinfectie met Nocotech

Bacteriën vormen een significante bedreiging in de voedingsindustrie, niet alleen voor de houdbaarheid van producten maar ook voor de gezondheid van consumenten. Simpel Desinfecteren, gespecialiseerd in de voedingssector, biedt een doeltreffende oplossing met het Nocotech-systeem om schimmels te elimineren.

Uitroeien van schimmels in de voedingsproductie

De aanwezigheid van bacteriën in productieruimtes kan leiden tot grote verliezen en gezondheidsrisico’s. Nocotech’s Nocomax en Nocospray zijn geavanceerde desinfectieapparaten die gebruik maken van Nocolyse Food vloeistof om een droge desinfecterende damp te creëren die schimmels effectief elimineert, zonder de oppervlakken te beschadigen.

Sneller, veiliger en duurzamer

Met het Nocotech-concept krijg je niet alleen vat op alle micro-organismen, maar desinfecteer je ook een stuk sneller, veiliger en vooral duurzamer, want naspoelen is overbodig. De Nocolyse-vloeistof laat geen residu achter.

Krijg vat op alle soorten micro-organismen.

Beheers micro-organismen met ons Nocotech-concept en zorg ervoor dat productieruimtes veilig en duurzaam gedesinfecteerd zijn. Micro-organismen die voedselinfecties veroorzaken hebben op deze manier geen schijn van kans om te groeien.

Simpel desinfecteren CTGB

Gezondheid en welzijn

De technologie van Simpel Desinfecteren speelt een essentiële rol in het beschermen van de gezondheid van consumenten. Door het uitroeien van bacteriën en schimmels, helpt het Nocotech-systeem om voedsel veilig en vrij van contaminatie te houden. Deze aanpak draagt bij aan het voorkomen van voedselgerelateerde ziekten en bevordert het algemene welzijn van consumenten door het leveren van veiliger en zuiverder voedselproducten.

Innovatieve desinfectiemethoden van Simpel Desinfecteren

Simpel Desinfecteren biedt een innovatieve aanpak voor het desinfecteren van productieomgevingen. Door de droge vernevelingstechniek van Nocotech-apparaten wordt het risico op schimmelgroei geminimaliseerd, wat essentieel is voor het handhaven van hoge hygiënestandaarden.

Simpel desinfecteren CTGB
Simpel desinfecteren CTGB

Duurzaamheid en efficiëntie in schimmelbestrijding

Duurzaamheid staat centraal bij elke Nocotech-oplossing. De desinfectiemethode met Nocotech-apparatuur zorgt voor een milieuvriendelijke en residuevrije eliminatie van schimmels, waardoor het een veilige keuze is voor voedselproducenten die hun ecologische voetafdruk serieus nemen.

Tevreden klanten

Veel gerenommeerde bedrijven gebruiken Nocotech tot volle tevredenheid. Zij willen niets anders meer. Van vis-, en vleesbedrijven tot aan bakkers en cateraars, allemaal zijn ze even enthousiast en delen zij graag hun ervaringen met Nocotech. Vraag ons dus naar referenties, die geven wij met alle plezier.

Friesland Campina

  Al na een paar korte testen waren we al overtuigd dat de Nocospray uitstekend werkt.

  Friesland Campina

  Michel Coenen, QA manager

  F. Wellink Lekkerkerk

   Wij gebruiken biologisch afbreekbare middelen voor onze machines. Desinfecteren met Nocolyse Food is dan een logische keuze.

   F. Wellink Lekkerkerk

   Peter van den Berg, Plant Manager

   Henri van de Bilt

    Eenvoudige desinfectiemethode met goede resultaten. Schoner krijg je het niet.

    Henri van de Bilt

    Jacco Duivenvoorden, Manager Operations

    Versvishandel Jan van As

     Als familiebedrijf willen we toekomstbestendig zijn. Het concept van de Nocospray helpt ons daarbij.

     Versvishandel Jan van As

     Wijgert van As, Directeur