Desinfecteren Schimmels – Oplossingen in de voedingsindustrie

In de voedingsindustrie zijn schimmels een van de grootste bedreigingen voor productveiligheid en -kwaliteit. Simpel Desinfecteren biedt een effectieve oplossing met haar Nocotech-systeem, speciaal ontworpen om schimmels te elimineren en de hoogste hygiënenormen te handhaven.

De strijd tegen schimmels in voedselproductie

Het elimineren van schimmels is essentieel om de kwaliteit en veiligheid van voedsel te waarborgen. Simpel Desinfecteren gebruikt geavanceerde Nocotech-apparatuur zoals Nocomax en Nocospray. Die met Nocolyse Food vloeistof effectief schimmels in productieruimtes bestrijden, zonder nadelige effecten op de producten zelf.

Sneller, veiliger en duurzamer

Met het Nocotech-concept krijg je niet alleen vat op alle micro-organismen, maar desinfecteer je ook een stuk sneller, veiliger en vooral duurzamer, want naspoelen is overbodig. De Nocolyse-vloeistof laat geen residu achter.

Krijg vat op alle soorten micro-organismen.

Beheers micro-organismen met ons Nocotech-concept en zorg ervoor dat productieruimtes veilig en duurzaam gedesinfecteerd zijn. Micro-organismen die voedselinfecties veroorzaken hebben op deze manier geen schijn van kans om te groeien.

Simpel desinfecteren CTGB

Optimalisering van productiehygiëne

Het inzetten van het Nocotech-systeem door Simpel Desinfecteren vertegenwoordigt een belangrijke stap in het verbeteren van de hygiëne binnen de voedingsindustrie. Deze innovatieve aanpak biedt een doeltreffende bestrijding van schimmels, wat essentieel is voor het handhaven van de voedselveiligheid.

Innovatie in schimmelbestrijding

Onze Nocotech-apparatuur maakt gebruik van een geavanceerde droge vernevelingstechniek die diep doordringt in alle hoeken van de productieruimte, waardoor schimmels effectief worden geëlimineerd. Deze technologie is niet alleen efficiënt, maar ook veilig en duurzaam, waardoor het een ideale keuze is voor voedselproducenten die zich richten op zowel kwaliteit als milieuverantwoordelijkheid.

Simpel desinfecteren CTGB
Simpel desinfecteren CTGB

Voordelen van Simpel Desinfecteren

Onze aanpak combineert effectiviteit met duurzaamheid. Door gebruik te maken van milieuvriendelijke en residuevrije methoden, garandeert Simpel Desinfecteren een veilige en schone productieomgeving, terwijl de ecologische voetafdruk wordt geminimaliseerd.

Tevreden klanten

Veel gerenommeerde bedrijven gebruiken Nocotech tot volle tevredenheid. Zij willen niets anders meer. Van vis-, en vleesbedrijven tot aan bakkers en cateraars, allemaal zijn ze even enthousiast en delen zij graag hun ervaringen met Nocotech. Vraag ons dus naar referenties, die geven wij met alle plezier.

Friesland Campina

  Al na een paar korte testen waren we al overtuigd dat de Nocospray uitstekend werkt.

  Friesland Campina

  Michel Coenen, QA manager

  F. Wellink Lekkerkerk

   Wij gebruiken biologisch afbreekbare middelen voor onze machines. Desinfecteren met Nocolyse Food is dan een logische keuze.

   F. Wellink Lekkerkerk

   Peter van den Berg, Plant Manager

   Henri van de Bilt

    Eenvoudige desinfectiemethode met goede resultaten. Schoner krijg je het niet.

    Henri van de Bilt

    Jacco Duivenvoorden, Manager Operations

    Versvishandel Jan van As

     Als familiebedrijf willen we toekomstbestendig zijn. Het concept van de Nocospray helpt ons daarbij.

     Versvishandel Jan van As

     Wijgert van As, Directeur