Desinfecteren bacteriën door Simpel Desinfecteren

De veiligheid van voedsel is een topprioriteit in de voedingsindustrie, en daar speelt de bestrijding van bacteriën een cruciale rol. Simpel Desinfecteren biedt een innovatieve oplossing met Nocomax en Nocospray apparaten, gebruikmakend van Nocolyse Food vloeistof om een veilige en effectieve desinfectie te garanderen.

Geavanceerde desinfectietechnieken voor de voedingsindustrie

In een omgeving waar productveiligheid van essentieel belang is, biedt Simpel Desinfecteren geavanceerde desinfectietechnieken specifiek ontworpen om de strijd aan te gaan met bacteriën zoals Listeria en Salmonella. Onze methoden zijn bewezen effectief en worden vertrouwd door voedselproducenten over de hele wereld.

Sneller, veiliger en duurzamer

Met het Nocotech-concept krijg je niet alleen vat op alle micro-organismen, maar desinfecteer je ook een stuk sneller, veiliger en vooral duurzamer, want naspoelen is overbodig. De Nocolyse-vloeistof laat geen residu achter.

Krijg vat op alle soorten micro-organismen.

Beheers micro-organismen met ons Nocotech-concept en zorg ervoor dat productieruimtes veilig en duurzaam gedesinfecteerd zijn. Micro-organismen die voedselinfecties veroorzaken hebben op deze manier geen schijn van kans om te groeien.

Simpel desinfecteren CTGB

Duurzaam desinfecteren van bacteriën zonder compromissen

Met de focus op duurzaamheid, maakt Simpel Desinfecteren gebruik van de Nocolyse Food vloeistof die biologisch afbreekbaar is en geen schadelijke residuen achterlaat. Onze systemen zijn ontworpen om zonder verspilling of milieuschade te opereren, terwijl ze toch de hoogste standaard van desinfectie bieden.

Innovatie in desinfectie: Het Nocotech-concept

Het Nocotech-concept is een doorbraak in desinfectietechnologie, met apparaten die volledig geautomatiseerd en met minimale menselijke interventie werken, waardoor de kans op fouten verminderd wordt en er geen schoonmaakmedewerkers nodig zijn. Dit systeem staat garant voor een grondige desinfectie van elke ruimte, van plafond tot vloer.

Simpel desinfecteren CTGB
Simpel desinfecteren CTGB

Voedselveiligheid in de voedingsindustrie

De veiligheid van voedsel is een topprioriteit in de voedingsindustrie. Simpel Desinfecteren biedt een effectieve oplossing met de inzet van Nocomax en Nocospray apparaten. Gebruikmakend van Nocolyse Food vloeistof. Deze technologie zorgt voor een veilige en doeltreffende desinfectie, cruciaal voor het behoud van hoge hygiënestandaarden in de productie en verwerking van voedsel. Door het elimineren van schadelijke micro-organismen helpt Simpel Desinfecteren bij het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid van voedselproducten. Wat essentieel is voor zowel de gezondheid van consumenten als het behoud van het vertrouwen in de voedingsindustrie.

Tevreden klanten

Veel gerenommeerde bedrijven gebruiken Nocotech tot volle tevredenheid. Zij willen niets anders meer. Van vis-, en vleesbedrijven tot aan bakkers en cateraars, allemaal zijn ze even enthousiast en delen zij graag hun ervaringen met Nocotech. Vraag ons dus naar referenties, die geven wij met alle plezier.

Friesland Campina

  Al na een paar korte testen waren we al overtuigd dat de Nocospray uitstekend werkt.

  Friesland Campina

  Michel Coenen, QA manager

  F. Wellink Lekkerkerk

   Wij gebruiken biologisch afbreekbare middelen voor onze machines. Desinfecteren met Nocolyse Food is dan een logische keuze.

   F. Wellink Lekkerkerk

   Peter van den Berg, Plant Manager

   Henri van de Bilt

    Eenvoudige desinfectiemethode met goede resultaten. Schoner krijg je het niet.

    Henri van de Bilt

    Jacco Duivenvoorden, Manager Operations

    Versvishandel Jan van As

     Als familiebedrijf willen we toekomstbestendig zijn. Het concept van de Nocospray helpt ons daarbij.

     Versvishandel Jan van As

     Wijgert van As, Directeur