Advies Listeria – De onmisbare gids voor hoogwaardige desinfectie

De voedingsindustrie en andere sectoren worden constant bedreigd door Listeria, een risico dat niet onderschat mag worden. Simpel Desinfecteren levert niet alleen advies, maar ook praktische desinfectieoplossingen die specifiek zijn toegespitst op de eliminatie van deze gevaarlijke bacterie. Onze expertise staat garant voor het succes in de effectieve bestrijding van Listeria.

Het voortdurende gevaar van Listeria en het cruciale belang van effectieve desinfectie

Listeria monocytogenes is een beruchte veroorzaker van ernstige voedselgerelateerde ziekten en vereist daarom een gedegen en gespecialiseerde aanpak om een veilige productieomgeving te waarborgen. Ons advies omvat niet alleen diepgaande schoonmaak- en desinfectiemethoden, maar ook proactieve preventiestrategieën die onontbeerlijk zijn voor het handhaven van voedselveiligheid.

Sneller, veiliger en duurzamer

Met het Nocotech-concept krijg je niet alleen vat op alle micro-organismen, maar desinfecteer je ook een stuk sneller, veiliger en vooral duurzamer, want naspoelen is overbodig. De Nocolyse-vloeistof laat geen residu achter.

Krijg vat op alle soorten micro-organismen.

Beheers micro-organismen met ons Nocotech-concept en zorg ervoor dat productieruimtes veilig en duurzaam gedesinfecteerd zijn. Micro-organismen die voedselinfecties veroorzaken hebben op deze manier geen schijn van kans om te groeien.

Simpel desinfecteren CTGB

Uitgebreide desinfectie protocollen tegen Listeria​

Simpel Desinfecteren stelt gedetailleerde desinfectieprotocollen beschikbaar die speciaal zijn ontworpen om Listeria uit te roeien, met behulp van onze innovatieve Nocotech-technologie. Onze protocollen zijn uitvoerig getest, snel uitvoerbaar, betrouwbaar en afgestemd op de strengste hygiëne- en veiligheidsstandaarden.

Simpel Desinfecteren: Toonaangevend expert in Listeria preventie​

Met onze uitgebreide ervaring en bewezen successen in de desinfectiebranche zijn wij de vertrouwde adviseur voor de meest effectieve desinfectiestrategieën tegen Listeria. Onze systemen en methodes zijn fijn afgestemd om Listeria aan te pakken, met een onwrikbare focus op veiligheid, grondigheid en het hoogste niveau van desinfectieresultaten.

Simpel desinfecteren CTGB

Tevreden klanten

Veel gerenommeerde bedrijven gebruiken Nocotech tot volle tevredenheid. Zij willen niets anders meer. Van vis-, en vleesbedrijven tot aan bakkers en cateraars, allemaal zijn ze even enthousiast en delen zij graag hun ervaringen met Nocotech. Vraag ons dus naar referenties, die geven wij met alle plezier.

Friesland Campina

  Al na een paar korte testen waren we al overtuigd dat de Nocospray uitstekend werkt.

  Friesland Campina

  Michel Coenen, QA manager

  F. Wellink Lekkerkerk

   Wij gebruiken biologisch afbreekbare middelen voor onze machines. Desinfecteren met Nocolyse Food is dan een logische keuze.

   F. Wellink Lekkerkerk

   Peter van den Berg, Plant Manager

   Henri van de Bilt

    Eenvoudige desinfectiemethode met goede resultaten. Schoner krijg je het niet.

    Henri van de Bilt

    Jacco Duivenvoorden, Manager Operations

    Versvishandel Jan van As

     Als familiebedrijf willen we toekomstbestendig zijn. Het concept van de Nocospray helpt ons daarbij.

     Versvishandel Jan van As

     Wijgert van As, Directeur