Over ons Robert Kostrubiec en Hugo ter Hoeve

Robert Kostrubiec (l) en Hugo ter Hoeve

Robert Kostrubiec (l) en Hugo ter Hoeve

Nocotech: als norm voor desinfectie

“Wij weten wat optimale hygiëne in uw productieruimte voor u betekent. En wij weten dat alleen het Nocotech-concept u dat kan bieden. Niet alleen u, maar de gehele voedingsindustrie in Nederland.

Nocotech als norm

Daarom is ons streven om ons Nocotech-concept als desinfectiemethode zo snel mogelijk de norm te laten worden binnen de voedingsindustrie. Een industrie waar maatschappelijk verantwoord ondernemen steeds meer een morele verantwoordelijkheid is geworden. Namelijk de verantwoordelijkheid om geen schade aan te richten aan de gezondheid van anderen, van dieren en het milieu. In onze ogen verdient deze verantwoordelijkheid dan ook prioriteit. Het is een recht dat consumenten ook steeds vaker opeisen en waar u als voedingsproducent uiteraard graag gehoor aan geeft. Het enige wat er nog ontbrak was een goed antwoord.

Meer zekerheid met 1 druk op de knop

Een goed antwoord om voor een echt veilige voedselproductie te kunnen zorgen. U wilt immers als voedselproducent de zekerheid dat het besmettingsgevaar in uw productieruimte tot het absolute minimum beperkt blijft. Een zekerheid die de vaak sterk verouderde traditionele desinfectieprotocollen u niet kunnen bieden. Waardoor de onzekerheid over een mogelijke recall altijd op de loer ligt.

De Nocotech-desinfectiemethode biedt u die zekerheid wel. U beperkt het besmettingsgevaar tot het absolute minimum omdat het een volautomatische desinfectiemethode is waarmee u met 1 druk op de knop letterlijk overal in uw ruimte desinfecteert. Ook op plekken waar mensen niet bij kunnen, zoals in uw machines, uw verdampers en op het plafond. Met deze nieuwe desinfectiemethode weet u niet alleen zeker dat u de infectiedruk in uw productieruimte structureel laag houdt. U zorgt er ook voor dat dat duurzaam gebeurt. Onze vloeistof Nocolyse Food is immers 100% biologisch afbreekbaar.

Snel overtuigd

Om dit concept de nieuwe norm te laten zijn, zijn wij dagelijks in gesprek met eigenaren, kwaliteitsmanagers en bestuurders in de voedingsindustrie. Gelukkig zijn zij snel overtuigd als ze zien dat het werkt en vertellen ze het door, waardoor wij steeds meer mensen kunnen overtuigen om op een gezondere en betere manier te desinfecteren. Wat ons betreft kan het alleen niet snel genoeg gaan. We hopen u dan ook snel te spreken.”