Nocomax in food

Mooijer-Volendam B.V. kiest voor Nocomax

Mooijer-Volendam B.V. kiest voor Nocomax_simpeldesinfecteren.nl

v.l.n.r: Hugo ter Hoeve, Simpel Desinfecteren; Rene Mooijer, eigenaar Mooijer-Volendam B.V.; Jan Kwakman, General Manager en moleculair bioloog Mooijer-Volendam B.V.

Mooijer-Volendam is een groothandel in exotische vis, gerookte vis en garnalen. Alle aspecten van de handel in zowel verse en gerookte vis als diepgevroren producten worden beheerst door Mooijer-Volendam. Van de vangst via eigen schepen, de productie in hun fabrieken, de wereldwijde import, de opslag in de diepvries- en koelhuizen tot en met de distributie met eigen vrachtwagens. Daarnaast beschikt Mooijer-Volendam over een eigen rokerij waar o.a. makreel en paling dagelijks vers gerookt en met zorg behandeld worden.

Firma Mooijer-Volendam B.V. kiest voor Nocomax.

Rene Mooijer, eigenaar Mooijer-Volendam (op foto midden) en Jan Kwakman, General Manager en moleculair bioloog (op foto rechts), kiezen voor de Nocomax, het grotere broertje van de Nocospray, om het risico op kruisbesmettingen te minimaliseren.

Jan Kwakman: “De Nocomax heeft aangetoond dat de verneveling van de vloeistof Nocolyse-Food uitermate effectief is en op alle plaatsen komt waar we met reguliere desinfectie niet bij kunnen.”