Duurzaam desinfecteren in food goedkoper?

Bereken wat u bespaart

Duurzaam desinfecteren in de food hoeft niet duurder te zijn.  Het is in ieder geval beter. En vaak goedkoper. Mits u duurzaam desinfecteert met het Nocotech-concept. Bereken hier ter indicatie of u op uw desinfectiekosten kunt besparen.

Download het Excel-bestand. Gratis.

Manuren, onderhoud, recalls

Als u kunt besparen, dan zijn het keiharde euro’s. Direct op manuren bijvoorbeeld, omdat het uw schoonmaakteam veel tijd bespaart. U desinfecteert immers met één druk op de knop en de apparaten (Nocospray, Nocomax, Nocofix) doen de rest. Indirect bespaart u ook, op de langere termijn.

Bijvoorbeeld omdat u geen beschimmelde kitranden meer hoeft te vervangen en uw machines worden ontzien. Er blijft immers na desinfectie niets op achter. En het bespaart u uiteraard een hoop geld en ellende van recalls die u tot het absolute minimum beperkt.

Lees hier de ervaringen in de Food.

Wilt u precies weten wat het u zou besparen? Maak dan snel een afspraak met ons. Dan rekenen we het tot op de komma nauwkeurig voor u uit.

Duurzaam?

Duurzaam, omdat u met het Nocospray-concept niet alleen kosten bespaart, maar ook het milieu spaart.

De vloeistof Nocolyse Food is 100% biologisch afbreekbaar en u hoeft geen water meer te verspillen om na te spoelen. Voorwaarden die goed passen in uw maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen (MVO).

Rekenvoorbeelden besparingen

Onze ervaring inmiddels is dat geen enkel voedselproductiebedrijf hetzelfde is. Daarmee lopen ook de redenen sterk uiteen om met het Nocotech-concept te willen werken.

Zo wil het ene bedrijf sec besparen op desinfectiekosten, zoals manuren en onderhoud machines. Andere bedrijven – de meeste bedrijven – willen voor dezelfde of iets hogere kosten sneller en effectiever de infectiedruk in hun productieruimten verlagen. En een derde groep bedrijven ziet zich genoodzaakt om zo snel mogelijk curatief een besmetting de kop in te drukken en stappen daarom over op het Nocotech-concept.

In alle gevallen is echter een eventuele kostenbesparing niet de (enige) reden om op deze desinfectiemethode over te stappen.

Om toch concreet te maken wat u gemiddeld kunt besparen met ons desinfectieconcept, geven we u hieronder een twee rekenvoorbeelden uit de praktijk.

Neemt u vooral contact met ons op als u het precies wilt weten.

Kostenbesparing desinfectiekosten visverwerkend productiebedrijf voedsel met Nocospray
kostenbesparing desinfectiekosten visverwerkend bedrijf 48 mensen in productie gebruik Nocomax