Kostenbesparend & controleerbaar

Nocospray is simpel en snel toe te passen waardoor u er kostenbesparend een ruimte mee kunt desinfecteren. Daarbij heeft direct aantoonbaar resultaat. In tegenstelling tot de traditionele, manuele manieren van bestrijding die doorgaans arbeidsintensief en duur zijn. En waarmee u niet weet of een ruimte echt goed wordt gedesinfecteerd.

Met Nocospray desinfecteert u voor slechts € 0,03 per m3. Verbruikskosten die uw instelling, praktijk of hotel enorme besparingen zal opleveren ten opzichte van de huidige manuele manieren van bestrijding. Om nog maar te zwijgen over de andere voordelen die het u biedt. Want met Nocospray kunt u met een gerust hart uw medewerkers, bewoners en gasten een veilige werk- en woonruimte beloven. Een servicebelofte waarmee u het verschil kunt maken.

Het systeem is bovendien voorzien van data-opslagsysteem voor een helder overzicht van al uw desinfectieresultaten. Met Nocospray rekent u dus niet alleen af met ziekteverwekkers, u rekent ook definitief af met niet-transparante en arbeidsintensieve protocollen.

Ook kostenbesparend voor zorgverzekeraars bij thuisgebruik 
Ook mensen met bijvoorbeeld smetvrees of een bacterieallergie kunnen Nocospray gebruiken. Gewoon thuis, gewoon zelf. Wij kunnen iedereen die dit wenst, uitleggen hoe het werkt en zodoende certificeren om Nocospray te gebruiken. Zo simpel werkt het systeem. Een praktijkvoorbeeld van een patiënt die de Nocospray in huis gebruikt, heeft aangetoond dat deze oplossing goede resultaten boekt en daarbij aanzienlijk goedkoper is voor de zorgverzekeraar, die tot voor kort een schoonmaakdienst aan huis moest financieren.